Projektet Uanvendelig.dk er et non-profit projekt, der har til formål at nedbringe antallet af heste, der hvert år aflives som følge af skader.

De penge der indsamles til projektet bruges på vidensdeling der har til formål at højne hesteejernes kendskab til forebyggelse af skader, management og behandling af den skadede hest, samt bringe større fokus på korrekt genoptræning af heste der har pådraget sig en skade.

Uanvendelig.dk – Høj faglighed og evidensbaseret viden 

Fokus på forebyggelse af skader, gennem øget viden om korrekt træning og god management samt viden om skadesforløb og optimal genoptræning efter en skade.
Vi forholder os kritisk på dine vegne, så du får nuanceret viden, der giver dig mulighed for at træffe det bedste valg for dig og din hest.

Vi gør os umage! Og går i dybden med den viden vi formidler.

Alt viden i vidensbanken er gennemgået og godkendt af anerkendte fagfolk med indgående erfaring på det aktuelle område. Vi forholder os neutralt til emnerne – og forsøger at belyse alle relevante vinkler.

 

Vi bestræber os ikke på at være først, men vi bestræber os på at være bedst!

Rygproblemer og forfangenhed
KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM UANVENDELIG

Uanvendelig.dk stræber mod at blive et samarbejde mellem flere fagfolk, der hver især har deres spidskompetencer inden for træning, diagnostistik, behandling, genoptræning og generel management af heste.

 

Står du som hesteejer, i den uheldige situation, at du har en skadet hest, vil du på siden her kunne finde viden og inspiration til, hvordan du giver din hest de bedste forudsætninger for at komme tilbage i sporten.
Vi har opdelt vores viden under forskellige fokusområder, så det bliver nemt for dig, som rytter og hesteejer, at finde den viden du søger.
Det er vores ønske at du fremadrettet vil kunne følge udvalgte heste gennem et skadesforløb og efterfølgende deres genoptræning.
Heste, der står med længevarende skader af forskellig karakter, og som har det tilfælles at de er i risikogruppen for at blive erklæret uanvendelige.

SENESTE INDLÆG