Motivation: Jeg tror på træning…træning og atter træning. Af egen erfaring med heste, ved jeg hvor svært det er rent praktisk, at få til at gå op i en højere enhed. Men ikke desto mindre ved jeg, det er vigtigt at have en plan med træning og ikke midst genoptræning. Jeg mener, og håber at vi i Uanvendelig.dk kan hjælpe mange hesteejere og i sidste ombæring heste til et meget længere og bedre liv.

Hans-Christian Matthiesen:
Dyrlæge, Hørsholm Hestepraksis, specialiseret hestepraksis, hvor jeg arbejder næsten udelukkende med diagnosticering af sportsrelaterede skader på rideheste, dvs haltheder, ryg og hals problemer, rideproblemer.

Uddannet kiropraktor fra Hamburg, Sittensen. Har før arbejdet på Helsingborg Regiondjursjukhus, Sverige. Går meget op i rehabilitering af heste. Som dyrlæge tror jeg på træning…træning og atter træning. På en realistisk måde, med grobund i evidens og praktisk anvendelighed.

Herudover medlem af Hestens Værn og Dressurens Venner. I det internationale rideforbund FEI er jeg medlem og formand for flere arbejdsgrupper og har indtil sidste år være medlem af Dressage Committee (man kan kun sidde i 4 år af gangen). Ny valgt President for IDOC, International Dressage Officials Club, som er en forening, der arbejder for bedre forhold på stævnepladser, bedre forhold for officials etc.
Desuden international 5* dressur dommer, hvor jeg skal dømme EM i dressur til sommer i Göteborg. Jeg har internationalt arbejde meget for at forbedre forhold for heste til stævner og sætte retningslinjer for træning og bedømmelser af ungheste. Det er et stort arbejde, som langt fra er færdigt.