Jeg ser det som min fornemste opgave i dette samarbejde at repræsentere rytterne. Således at vi ikke alene får skabt en fantastisk gennemarbejdet vidensbank, med højt fagligt indhold, men også en side hvor rytterne får den konkrete viden de har brug for til at hjælpe dem succesfuldt igennem et skadesforløb, såvel som at forebygge at nye skader opstår.

Helle Kristensen: Grafisk designer, webudvikler og initiativtager til Uanvendelig.dk.
Helle startede i 2015 Uanvendelig.dk op sammen med fotograf Claus Ardal. Projektet blev skabt på baggrund af de mange frustrationer og problemstillinger Helle selv oplevede da hendes dressurhest under en løsspringning i 2014 pådrog sig en alvorlig skade.
I 2016 indgik de en samarbejdsaftale med Hestens Værn.

Helle brænder for online kommunikation og de muligheder den digitale platform giver for at formidle viden og inspiration til brugeren.
Hun skriver desuden på freelancebasis for Hestemagasinet, og har gennem det sidste år være forfatter på nogle af de mest læste indlæg på Hestemagasinet.

Helle og Claus Ardal bor på “Enghavegaard”, lidt nord for Tørring ved Vejle.

Her driver de den uanvendelige “Demostald”, hvor de primært har skadede heste opstaldet, med det formål at belyse hvilke problemstillinger der kan opstå, når man har med skadede heste at gøre.