Otto er kommet på fold igen

timeline

 

Uge 5+6 – 1½ km med travintervaller + fri på lille fold (10.uge efter total boksro)

Så blev det dagen, hvor Otto skulle ud på en lille fold. Vi lavede en 10×10 m. fold på ridebanen, hvor underlaget er super godt. Banen blev ordnet dagen inden, så den var tip-top i orden til Otto.

Først gik Otto de sædvanlige 1½ km med travintervaller, så han kunne være varmet lidt op. Otto fik lov at trave lidt hurtigere end normalt, hvilket gav ham et frygtelig godt humør og han hoppede glad afsted.

Vi forventede derfor at han ville være helt ustyrlig, når han kom løs. Der blev lagt en bunke wrap til ham. Det syntes han godt om. Han er jo ret madglad og derfor stod han bare og spiste, kiggede sig omkring og spiste igen. Gik få skridt og nappede lidt til det korte græs i hjørnet af banen. Vi havde sørget for godt med wrap til der andre heste og lukket lidt af, så Otto hele tiden kunne se dem. De stirrede noget på Otto, men alle forholdt sig roligt.

Jeg tror vi har nogle gevaldige glædesspring til gode. Jeg ved ikke, om Otto simpelthen ikke forstod, at han var fri. I hvert fald blev det ikke til noget som helst andet end få skridt.

Jeg blev helt bekymret for om sådan en masse uger i boks alene, kan ændre en hest. Jeg fik rigtig dårlig samvittighed over, at han har stået inde så længe. Han har to hvide pletter på bagdelen, fordi han altid står på en bestemt måde i boksen med sin rumpe op ad væggen.