All I want for Christmas is Lulu <3

Beklager stilheden herinde, men opgaveskrivning og andre obligatoriske opgaver på skolen har taget al min tid. Dermed ikke sagt, at der ikke har været tid til sødeste Lulu. Hende er der altid tid til 🙂 Hun er stadig mit frirum og der hvor jeg altid kan koble af. Hun har derfor været alt afgørende den sidste tid, da jeg virkelig hader det pres, som de store eksamensopgaver giver 🙂

Planer er til for at blive ændret

Den oprindelige plan var egentlig, at hun skulle til tjek ved dyrlægen her i december. Dette har jeg valgt, i samarbejde med dyrlægen, at rykke til januar. Dette har jeg gjort fordi, at jeg håber på vi bliver meldt klar til genoptræning og december er for mig en måned, hvor der er ret mange familieaktiviteter og julefrokoster osv. Derfor plejer jeg, under normale omstændigheder, at ride lidt let og ikke hver dag i december. Dette er, som nogle måske ved, ikke altid helt foreneligt med en genoptræningsplan. Så jeg var derfor i dialog med min dyrlæge, Jacob Greve fra Dyrlægerne Nørhald. Vi blev enige om, at det var bedre at vente med at tjekke hende, til jeg havde mere tid til at genoptræne.

Vi har derfor fået en tid d. 2 januar, så kryds fingre for os!! Vi kan lige så godt starte det nye år op med en ridetur 🙂 Det er i hvert fald mit største juleønske i år, at få nedenstående udsigt igen!! 🙂

 

Hvad er der sket siden sidst

Siden sidste gang jeg skrev på bloggen, har vi også haft besøg af Janne Kronholm fra Happy Horse Touch, og hun har endnu en gang udviklet mirakler!! Lulu har efterhånden fået løsnet godt op, og hun virker efterhånden meget mere tilpas i sin egen krop. Hun har aldrig brudt sig om at blive striglet. Hun vil gerne gnubbes, men alt andet er ikke et hit, og specielt under maven og ved brystmuskulaturen er særlig træls. Nu er hun blevet meget bedre!!! Hun hviler mere i sig selv nu, og kan endda finde så meget ro, at hun kan stå og hvile lidt.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at Janne har fået løsnet op for nogle trælse spændinger. Så nu glæder jeg mig bare til at få en sadel på hende, og mærke hvad der er sket fra ryggen.

 

Miss-Lulu

En vigtig samarbejdspartner

Men der er særlig en samarbejdspartner, der er vigtig for os, og det er vores træner berider Sille Hastrup fra Hastrup Horses. Normalt udvikler hun på Lulu og mig som par, men lige nu fungerer hun som en daglig sparringspartner og optimist for mig. Hun var til stede, da jeg havde dyrlægen ude første gang, og hun var også med, da jeg kørte Lulu til dyrlægen, hvor skaden blev opdaget. Hun har derfor været med fra starten, og fået akkurat de samme beskeder omkring skaden, som jeg har. Jeg kan derfor altid søge til hende, hvis jeg har nogle tvivlsspørgsmål.

Hver gang jeg rammer et hul, og tænker at Lulu er klar til pensionisttilværelsen, kan jeg altid søge til Sille, og hun kan genfortælle de positive ting, som dyrlægen sagde. Dette hjælper mig hver gang til at fortsætte al den trækken rundt.

MEN grunden til at jeg synes, at det er vigtigt at have sin træner med på sidelinjen, også selvom Lulu er skadet, er fordi, at lige pludselig skal hun jo genoptrænes. Ved at Sille har været med igennem hele forløbet, sikrer vi derfor ikke at forcere noget, da hun jo kender hele sygehistorien. Jeg tror derfor på, at der er større chance for en vellykket genoptræning og en skadesfri Lulu på den lange bane 🙂
Jeg har derfor allerede booket Sille til at tage med d. 2 januar 🙂