Når en ufrivillig pause bliver til hverdag

De første 4 uger med kontrolleret skridt motion er nu gået, og vi er nu halvvejs inden kontrolscanningen. De værste nervøsitetnerver for at komme til at gøre noget forkert har efterhånden lagt sig, og vi er efterhånden ved at finde en hverdag i det her, og selvom jeg til tider bare har lyst til at smide det hele væk, så trasker vi videre.
Lulu virker dog, overraskende nok, stadig nogenlunde positiv stemt overfor de meget trivielle gåture, men er desværre ved at blive lige frisk nok til, at kunne komme med på skovtur. Så snart bliver det vist kun ridehuset, der kan fungere som vores arena, men vi har nydt tiden derude.

Til gengæld har jeg fundet nøglen til at holde hende nogenlunde optimistisk på vores gåture i ridehuset, og det er MAD 🙂 Vi har købt en sæk gulerødder, så hver gang inden vi går afsted, fylder jeg lommerne med gulerødder. Så er jeg helt sikker på at have hendes fulde opmærksomhed hele tiden. Det er slet ikke så svært, at narre en tyk lille Lulu hest 😉

IMG_20171030_155119

Derudover har vi, som det er nævnt på en tidligere blog, fået tildelt en Arion Sensor til vores gåture.
Den har virkelig afsløret nogle ting, på trods af, vi kun har haft den på, når hun bliver skridtet for hånd. Blandt andet at vi går al for meget på venstre volte, men også hvor lang tid vi bruger på at stå stille, når Lulu tænker; “Så nu må den halve time, da snart være gået” og ofte er der kun gået kort tid, så der må jeg alt for ofte skuffe hende.

Desværre for hende, er det som om hun spørger mig om det hver 2. minut, så hun kan blive skuffet mange gange i løbet af sådan en gåtur 🙂 Men så er det godt vi har gulerødderne som motivations faktor.

Vi har også været så heldige, at det ENDELIG blev vores tur til at få en vinduesboks i stalden, så nu kan Lulu også følge med i hvad der sker udenfor. Det ser hun ud til at elske!! Hun benytter det i hvert fald meget, og jeg har det også meget bedre, når hun nu skal stå så meget inde. Så den boks er vi MEGET glade for, og så er den kommet lige på det rette tidspunkt, når det nu skal være.

IMG_20171102_153248

Lulu nyder udsigten fra sit staldvindue

Som mange er jer nok ved, følger der altid en del dyrlægeomkostninger med sådan en skadet hest, og sådan nogle er desværre aldrig billige!! Men som min kæreste siger, er der en grund til at de hedder DYRlæge 😉 Dette giver et kæmpe økonomisk pres, på en i forvejen meget presset økonomi, bestående af en SU. Men som alle vi hestemennesker gør, pantsætter vi jo nærmest alt vi ejer, bare hesten har alt hvad den skal bruge. Og jeg er ingen undtagelse!
Lulu skal have lige præcis det, hun har brug for!! Derfor bliver jeg utrolig rørt og møg taknemlig, når folk giver mig en håndsrækning, som uanvendelig.dk blandt andet har gjort ved at tildele mig en Arion Sensor, som kommer til hjælpe mig med at systematisere hele den her proces. Det er guld værd!!
Jeg er også blevet kontaktet Janne Kronholm fra Happy Horse Touch, som er uddannet Equine Touch behandler.
Equine Touch er bindevævsmanipulation, hvor der arbejdes langs meridianbanerne, på akupunkturpunkterne og på tværs af musklerne. Med hende får vi løsnet op for spændte muskler, som Lulu har fået igennem aflastning af det dårlige forben. Derudover skaber det virkelig velvære og balance hos Lulu, og hun elsker Janne og hendes super kyndige hænder.
Man kan virkelig se, hvordan hun tager imod, og nusser gerne igen, når Janne rammer et godt sted 🙂
Man kan bare se, hvordan hun får koblet af i sit hoved og slapper af. Dette er fantastisk at se, da Lulu jo normalt ikke accepterer særlig mange mennesker og egentlig let stresser op i sit lille hoved. Men Janne har virkelig givet sig tid til, at Lulu kan lære hende at kende.