Blog: Shadow begynder at få muskler igen

Skrevet af Helle Kristensen

Jeg har været hjemme i vestjylland i denne weekend, og på vejen tilbage til Randers kunne vi lige tage en smuttur over Herning og kigge til Shadow.
Er ikke så ofte nede og se til ham, som jeg gerne ville være, men der er altså bare rigtigt langt til Herning. Heldigvis er Katja rigtig god til at sende billeder og video til mig, så det hjælper lidt.

Men nu passede det lige med at vi kunne køre en lille omvej hjem, og dermed hilse på ham.
Hyggede lidt på folden med ham. Sjovt nok syntes han stadig at det at blive gnubbet med en hårbørste er det bedste i hele verden. Nogle ting ændrer sig aldrig, heller ikke selv om man er “i byen”.
Og mens jeg stod på folden og gnubbede ham bemærkede jeg hvor meget der faktisk er sket med ham, siden jeg afleverede ham hos Katja.
Det er helt vildt at se hvor meget hans krop har udviklet sig på kun 14 dage. Han skridt er blevet væsentligt bedre, han har nemmere ved at bakke (det har altid været lidt svært for ham grundet staldkrampen) og han sætter lige så stille muskler på halsen igen. Jeg er SÅ overrasket over at jeg faktisk kan se så stor en forskel… Det havde jeg helt ærligt ikke forventet.

Den første uge havde han selskab af den smukkeste sorte hoppe og en lille hvid pony, men nu er de taget hjem, og istedet deler han nu stald med 2 islændere og en skøn DV dreng. Han virker generelt meget tilpas med det hele, så det er virkeligt dejligt at se.

I forbindelse med at han er startet genoptræning er han sevlfølgelig også blevet sat op i foder igen. Tilbage i efteråret måtte vi sætte ham på kur, og hen over vinteren er han gudskelov blevet fin at se på igen. Knap så tyk ;).
Han får nu Equifirst Omega 3 samt MSN og Pavo Musclebuild.
MSN har han fået hele tiden, men musclebuild er først blevet tilføjet efter han er startet op hos Katja. Helt ærligt, så ved jeg ikke om det har en effekt, men jeg tænker at det nok ikke kan skade.

Er dog ikke i tvivl om at Shadow har haft KÆMPE effekt af løbebåndet. Jeg er så glad for at dyrlægen “beordrede” vandløbebånd som kickstart. Det har virkelig gjort noget godt for Shadow so far.

Søndag er det slut for denne gang, og han bliver istedet kørt ned til drengene hos Stald Raypawer hvor han skal være de næste 4 uger i svømning.
Jeg kan helt sikkert sige, at det ikke er sidste gang han besøger Katja. Tænker han fremadrettet skal forbi dernede på weekendophold. Det har været SÅ godt for ham, og jeg tror det er noget der vil gavne hans generelle form, hvis han får et par dage dernede i ny og næ.

Jeg glæder mig som en gal, til vi igen kan begynde at “Gå til ridning”, men bare det at kunne se min foldbums begynde at sætte muskler igen, er faktisk ret stort.

Du kan læse mere om træning med vandløbebånd her.

vandløbebånd